Etusivu » Urheilu
Urheilu / 07.12.2018 14:25

Paikallislehtien Antti-patsas Karhu Basketille

Neljäntoista paikallislehden muodostama Etelä-Pohjanmaan paikallislehtikerho myönsi miesten Korisliigassa pelaavan kauhajokelaisen Karhu Basket –joukkueen toimintaa pyörittävälle Karhu Basket ry:lle maakunnallisen Antti-patsaan. Sen vastaanottivat Kauhajoki-lehden päätoimittajalta Tuomas Koivuniemeltä seuran puheenjohtaja Vesa Ojala ja varapuheenjohtaja Mika Perälä. Kuva: Erkki Hautaviita.

Jari-Pekka Laitio-Ramone, teksti

Etelä-Pohjanmaan paikallislehtikerho myönsi miesten Korisliigassa pelaavan kauhajokelaisen Karhu Basket –joukkueen toimintaa pyörittävälle Karhu Basket ry:lle maakunnallisen Antti-patsaan. Tunnustuksen voi saada yhteisö, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja.

Neljäntoista paikallislehden muodostaman kerhon puheenjohtaja on Ilmajoki-lehden toimitusjohtaja Jussi Äärynen. Palkinnon Karhu Basketin puheenjohtajalle Vesa Ojalalle ja varapuheenjohtajalle Mika Perälälle luovutti ennen Karhu Basketin ja joensuulaisen Kataja Basketin välistä Korisliiga-ottelua Kauhajoki-lehden päätoimittaja Tuomas Koivuniemi.

– Antti-patsaan annamme yhdistykselle ja sen taustaryhmälle, emme edustusjoukkueelle. Yhdistys on tehnyt lehtien kanssa hyvää yhteistyötä. Sen taustajoukko on tehnyt vuosia määrätietoista ja monipuolista työtä Kauhajoen koripallon ja liigajoukkueen menestymisen eteen. Se on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä, että tie on saatu raivattua huipputasolle, Koivuniemi tiesi.

Karhu Basket –joukkue voitti keväällä ensimmäisen Suomen mestaruutensa.

– Olemme Antti-patsaasta todella yllättyneitä ja kiitollisia. Mieltä ja sydäntä lämmittää, että saa tunnustuksen. Se kertoo siitä, miten olemme osanneet liikuttaa ihmisten tunteita. Keväällä olimme laajalti esillä medioissa ja silloin oli hienoa huomata se, miten maakunta puhalsi yhteen hiileen, puheenjohtaja Ojala mietti.

Lue aiheesta lisää ensi viikolla Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 30.01.2019 18:43

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira määräsi Esperi Care Oy:n omistaman ja Kristiinankaupungissa sijaitsevan hoivakoti Ulrikan toiminnan keskeytettäväksi viime viikon torstaina. Valviran mukaan puutteita oli muun muassa henkilöstön riittävyydessä, perushoidossa ja -hoivassa sekä lääkehoidossa. Myös muista yrityksen yksiköistä on tullut esiin ongelmia.

Lue lisää »
Blogi / 20.02.2019 11:22

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset. Tähän saakka näissä tapauksissa ainoat arvot tai arvovalinnat ovat koskeneet taloutta, kustannustehokkuutta ja halpaa hintaa.

Lue lisää »