Etusivu » Urheilu
Urheilu / 18.12.2018 07:33

Greg Mangano palaa Kauhajoelle

Viime kevään korisliigan mestaruustaiston merkkimies Greg Mangano palaa Karhubasketin miehistöön. Kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone.

Mikko Katajisto, teksti

Korisliigan puolustava mestari Karhubasket on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Greg Manganon kanssa. Mangano saapuu Suomeen tänään illalla Ukrainasta, jossa hän pelasi alkukauden BC Kyiv joukkueessa. Ukrainan Superliigassa hän pelasi 13 ottelua, tehoilla 13,3 pistettä, 8,1 levypalloa ja 1,9 syöttöä.

Mangano on Karhubasketin faneille tuttu pelaaja. Viime kaudella hän oli isossa roolissa, kun seura voitti ensimmäisen mestaruuden. Mangano upotti ratkaisevan kuudennen finaalin jatkoajan loppu sekunneilla kolmosen, joka siivitti oranssipaidat mestaruusjuhliin.

Manganon paperiasioita hoidetaan parhaillaan ja jos kaikki menee nappiin, pukee mies oranssipaidan numerolla 44 päälleen keskiviikon paikallisotteluun Lapuan Kobria vastaan.

Samalla kun joukkue on solminut sopimuksen Manganon kanssa, on se purkanut sopimuksen Michael Moserin kanssa.

Lue aiheesta lisää 19.12.2018 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 15.05.2019 22:31

Euroopan parlamentin jäsenten vaalit alkavat tänään. EU-parlamenttiin valitaan Suomesta kolmetoista euroedustajaa viisivuotiskaudeksi 2019-24. Vaalipiirinä on koko Suomi.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »