Etusivu » Urheilu
Urheilu / 08.02.2019 13:42

Lapsille ja nuorille keilailuvalmennusta

Mikko Korpi ja Pentti Väli-Torala kannustavat 7-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria kokeilemaan keilailua Kauhajoen Keilailuliiton siipien suojassa.

Reetta Pitkäkoski, teksti ja kuva

Kauhajoen Keilailuliitto aloittaa ensi viikon perjantaina junnuvalmennuksen lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Viisi viikkoa kestävä valmennus on suunnattu noin 7–17-vuotiaille ja se on täysin ilmainen.

– Osallistuminen on täysin maksutonta. Edes ilmoittautua ei tarvitse ennakkoon, riittää kun ilmestyy paikalle, kertovat ohjaajana toimiva Mikko Korpi ja hallinhoitaja Pentti Väli-Torala.

Valmennus aloitetaan ihan alkeista, eli aiempaa keilailukokemusta ei vaadita.

– Perusteista lähdetään liikkeelle. Tarkoitus on tehdä lajiin tutustuminen mahdollisimman helpoksi. Toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi kokeilemaan lajia, Korpi toteaa.

Ohjattu valmennustunti pidetään viitenä seuraavana perjantaina iltapäivällä. Mikäli kiinnostusta löytyy, voidaan valmennusta jatkaa.

– Emme ole vielä suunnitelleet jatkoa, vaan mennään tilanteen mukaan. Mikäli intoa ja kiinnostusta löytyy, voimme mahdollisesti järjestää valmennusta hyvin edulliseen hintaan myöhemmin keväällä tai syksyllä, Väli-Torala tuumaa.

Lue aiheesta enemmän 8.2.2019 ilmestyneestä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 30.01.2019 18:43

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira määräsi Esperi Care Oy:n omistaman ja Kristiinankaupungissa sijaitsevan hoivakoti Ulrikan toiminnan keskeytettäväksi viime viikon torstaina. Valviran mukaan puutteita oli muun muassa henkilöstön riittävyydessä, perushoidossa ja -hoivassa sekä lääkehoidossa. Myös muista yrityksen yksiköistä on tullut esiin ongelmia.

Lue lisää »
Blogi / 20.02.2019 11:22

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset. Tähän saakka näissä tapauksissa ainoat arvot tai arvovalinnat ovat koskeneet taloutta, kustannustehokkuutta ja halpaa hintaa.

Lue lisää »