Etusivu » Urheilu
Urheilu / 08.02.2019 13:42

Lapsille ja nuorille keilailuvalmennusta

Mikko Korpi ja Pentti Väli-Torala kannustavat 7-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria kokeilemaan keilailua Kauhajoen Keilailuliiton siipien suojassa.

Reetta Pitkäkoski, teksti ja kuva

Kauhajoen Keilailuliitto aloittaa ensi viikon perjantaina junnuvalmennuksen lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Viisi viikkoa kestävä valmennus on suunnattu noin 7–17-vuotiaille ja se on täysin ilmainen.

– Osallistuminen on täysin maksutonta. Edes ilmoittautua ei tarvitse ennakkoon, riittää kun ilmestyy paikalle, kertovat ohjaajana toimiva Mikko Korpi ja hallinhoitaja Pentti Väli-Torala.

Valmennus aloitetaan ihan alkeista, eli aiempaa keilailukokemusta ei vaadita.

– Perusteista lähdetään liikkeelle. Tarkoitus on tehdä lajiin tutustuminen mahdollisimman helpoksi. Toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi kokeilemaan lajia, Korpi toteaa.

Ohjattu valmennustunti pidetään viitenä seuraavana perjantaina iltapäivällä. Mikäli kiinnostusta löytyy, voidaan valmennusta jatkaa.

– Emme ole vielä suunnitelleet jatkoa, vaan mennään tilanteen mukaan. Mikäli intoa ja kiinnostusta löytyy, voimme mahdollisesti järjestää valmennusta hyvin edulliseen hintaan myöhemmin keväällä tai syksyllä, Väli-Torala tuumaa.

Lue aiheesta enemmän 8.2.2019 ilmestyneestä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 29.05.2019 15:37

Kauhajoen liikuntahalli oli käytännössä ääriään myöten täynnä viime sunnuntaina, kun Karhubasket kohtasi Korisliigan viidennessä finaaliottelussa Kouvolan Kouvot. Oranssiin käytännössä sonnustautunut sali raikui korishuumaa, kun 1 714 henkeä seurasi Jussi Laakson valmentaman ja kapteeni Bojan Sarcevicin johtaman kotijoukkueen iloista matkaa kohti otteluvoittoa ja Suomen mestaruutta. Pantteri-patsas - jo viime vuoden keväällä kauhajokisille tutuksi tullut mestaruuden merkki - sai jälleen jäädä pohjalaisille lakeuksille.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus