Etusivu » Urheilu
Urheilu / 19.06.2019 10:43

Cameron Jones teki jatkosopimuksen

Korisliiga-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Cameron Jones teki Karhubasketin kanssa yhden kauden jatkosopimuksen. Kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone

Korisliiga-mestaruuden uusinut kauhajokelainen Karhubasket (KB) teki yhden kauden jatkosopimuksen Cameron Jonesin kanssa, joka valittiin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kakkospaikan takamiehenä eniten taituroinut Jones kirjautti Kouvolan Kouvoja vastaan loppuotteluissa sarakkeisiin pisteissä lukemat 18, 24, 27, 19 ja 20 sekä koriin johtaneissa syötöissä numerot 11, 7, 3, 5 ja 8.

Karhubasketilla ja sen faneilla riittää kuitenkin vielä jännitettävää, sillä Jonesin sopimus sisältää ulkomaanoption, että hän voi ennen heinäkuun loppua tehdä sopimuksen Suomen ulkopuolelle. Lisäksi joulukuussa Jonesilla on kahden viikon optio siirtyä ulkomaille. Jos niin tapahtuu silloin, saa KB merkittävän siirtokorvauksen.

– Ennen isoa juhlimista pitää odottaa heinäkuun loppuun asti. Se on aika poikkeuksellista Korisliigassa, että finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu tekee jatkosopimuksen etenkin näin varhaisessa vaiheessa. Tämä on osoitus siitä, että täällä on tehty asioita oikein niin joukkueena kuin seurana, tiesi kakkosvalmentajan paikalta pääluotsiksi siirtynyt Janne Koskimies.

Kauhajokelaisryhmän houkuttelevuutta pelaajien silmissä osaltaan nostaa se, että joukkue päätti tulevallakin kaudella lähteä mukaan Basketball Champions Leaguen (BCL) eli Mestarien Liigan karsintoihin. Viime kaudella Karhubasket voitti kuudesta karsintaottelusta neljä. Nyt karsintakierroksia on vain kaksi. BCL-runkosarjaan selviää kahdeksan joukkuetta.

Jari-Pekka Laitio-Ramone

Lue koko uutinen

19.6.2019 ilmestyneestä Kauhajoki-lehdestä.

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus