Etusivu » Uutiset
Uutiset / 03.12.2018 12:34

Kauhajoki 20000 Oy:lle yksi omistaja

Raimo Niemi on jatkossa Kauhajoki 20000 Oy:n vetomies. Kuva: Milla Ilkamo.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoki 20000 Oy:n kaikki osakkeet ovat marraskuun lopulla tehdyllä kaupalla siirtyneet Raimo ja Kirsi Niemen omistaman Oy Finnmajor Ab:n omistukseen. Finnmajor on ollut viisitoista vuotta sitten perustetun kehittämisyhtiön osakas alusta saakka.

Osakekaupoissa omistuksestaan luopuivat Ilkka Alakortes, Harri Alakortes, Erkki Jyllilä, Veikko Kallio-Kokko, Markku Keski-Filppula, Antti Lindfors ja Jari Mäki-Rahkola. Niemen mukaan yhtiö jatkaa edelleen työtään Kauhajoen seudun kehittämishankkeissa ja etsii uusia aktiivisia toimijoita joukkoonsa.

– Kauhajoki 20000 on ollut taustayhtiö, joka on vienyt eteenpäin alueen kehittämishankkeita ja pitänyt yhteyttä eri yrityksiin. Nyt haetaan uusia ihmisiä hallitus- ja kehittämistyöhön, hän kertoo.

Finnmajor

on emoyhtiö, minkä tytäryhtiöitä ja -toimijoita ovat

Kometos

Oy,

Speedwash365

ja

Relaa

Racing sekä jatkossa kehittämisyhtiö Kauhajoki 20000 Oy. Kehittämisyhtiö on merkittävä omistaja Aron teollisuuskeskuksesta, mistä sen omistusosuus on 60 prosenttia.

Lue lisää 5.12.2018 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus