Etusivu » Uutiset
Uutiset / 03.12.2018 12:34

Kauhajoki 20000 Oy:lle yksi omistaja

Raimo Niemi on jatkossa Kauhajoki 20000 Oy:n vetomies. Kuva: Milla Ilkamo.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoki 20000 Oy:n kaikki osakkeet ovat marraskuun lopulla tehdyllä kaupalla siirtyneet Raimo ja Kirsi Niemen omistaman Oy Finnmajor Ab:n omistukseen. Finnmajor on ollut viisitoista vuotta sitten perustetun kehittämisyhtiön osakas alusta saakka.

Osakekaupoissa omistuksestaan luopuivat Ilkka Alakortes, Harri Alakortes, Erkki Jyllilä, Veikko Kallio-Kokko, Markku Keski-Filppula, Antti Lindfors ja Jari Mäki-Rahkola. Niemen mukaan yhtiö jatkaa edelleen työtään Kauhajoen seudun kehittämishankkeissa ja etsii uusia aktiivisia toimijoita joukkoonsa.

– Kauhajoki 20000 on ollut taustayhtiö, joka on vienyt eteenpäin alueen kehittämishankkeita ja pitänyt yhteyttä eri yrityksiin. Nyt haetaan uusia ihmisiä hallitus- ja kehittämistyöhön, hän kertoo.

Finnmajor

on emoyhtiö, minkä tytäryhtiöitä ja -toimijoita ovat

Kometos

Oy,

Speedwash365

ja

Relaa

Racing sekä jatkossa kehittämisyhtiö Kauhajoki 20000 Oy. Kehittämisyhtiö on merkittävä omistaja Aron teollisuuskeskuksesta, mistä sen omistusosuus on 60 prosenttia.

Lue lisää 5.12.2018 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 13.12.2018 10:26

Polttoaineen ja ajoneuvojen verotuksen kiristys, tiemaksujen käyttöönotto ja pysäköinnin hinnoittelu. Myös bensiini- ja dieselautojen myynti aiotaan saada päättymään vuoteen 2035 mennessä. ”Liikenteen ilmastopolitiikan asiantuntijaryhmä” esittää näitä peliliikkeitä raportissaan, jossa on etsitty keinoja poistaa liikenteen kasvihuonepäästöt kokonaan vuoteen 2045 mennessä. Raportti luovutettiin pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (kesk.) eilen.

Lue lisää »
Blogi / 28.12.2018 09:25

Uusi vuosi kurkistelee neljän päivän päässä. Vanhan vuoden sanat, teot ja tapahtumat painuvat ensi maanantai-iltana muistoiksi elämän kirjaan. Samalla edessä on uusi ja puhdas kirja, jota voi ryhtyä täyttämään elämän ja yhteisön eteen tuomilla uusilla tuulilla.

Lue lisää »

Blogi