Etusivu » Uutiset
Uutiset / 02.01.2019 14:32

Ilkka Alakortes palasi IKH:n toimitusjohtajaksi

Isojoen Konehallin hallituksen puheenjohtajana viime vuodet toiminut Ilkka Alakortes on palannut myös yrityksen toimitusjohtajan tehtävään. Kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone.

Tuomas Koivuniemi, teksti

Ilkka Alakortes on palannut Isojoen Konehalli Oy:n (IKH) toimitusjohtajaksi. Ensimmäisenä toimitusjohtajan vaihdoksesta uutisoi Ilkka-lehti tänään (2.1.2019).

Alakortteen mukaan yritys ja toimitusjohtajan pestissä vuoden 2014 maaliskuusta lähtien toiminut kauppatieteen maisteri Tuomas Hilakari ovat joulukuussa yhteisymmärryksessä sopineet tehtävän päättymisestä.

Isojoen Konehalli on vuonna 1968 perustettu yritys, minkä liikevaihto oli viimeisellä päättyneellä tilikaudella 116,7 miljoonaa euroa.

Lue aiheesta enemmän 4.1.2019 ilmestyvästä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 13.12.2018 10:26

Polttoaineen ja ajoneuvojen verotuksen kiristys, tiemaksujen käyttöönotto ja pysäköinnin hinnoittelu. Myös bensiini- ja dieselautojen myynti aiotaan saada päättymään vuoteen 2035 mennessä. ”Liikenteen ilmastopolitiikan asiantuntijaryhmä” esittää näitä peliliikkeitä raportissaan, jossa on etsitty keinoja poistaa liikenteen kasvihuonepäästöt kokonaan vuoteen 2045 mennessä. Raportti luovutettiin pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille (kesk.) eilen.

Lue lisää »
Blogi / 28.12.2018 09:25

Uusi vuosi kurkistelee neljän päivän päässä. Vanhan vuoden sanat, teot ja tapahtumat painuvat ensi maanantai-iltana muistoiksi elämän kirjaan. Samalla edessä on uusi ja puhdas kirja, jota voi ryhtyä täyttämään elämän ja yhteisön eteen tuomilla uusilla tuulilla.

Lue lisää »

Blogi