Etusivu » Uutiset
Uutiset / 16.01.2019 14:13

Kauhajoen Yrittäjät SY:n vaikuttajafinaalissa

Kauhajoen Yrittäjät on valittu SY:n Vuoden vaikuttaja -kategorian finaaliin. Yrittäjäyhdistys järjesti viime viikon tiistaina yrittäjien aamukahvit yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun maakuntakorkeakoulun kanssa. Kahvi-isäntänä oli silloin Kauhajoen kaupunki. Kuva: Tuomas Koivuniemi.

Kauhajoki-lehti

Suomen Yrittäjät ry:llä on lähes 400 paikallisyhdistystä. Suomen Yrittäjät (SY) palkitsee Helsingissä helmikuun alussa Vaikuttajafoorumissa paikallisyhdistyksiä seitsemässä eri kategoriassa ja vuoden toimialajärjestön. Jokaisen kategorian finaaliin on valittu viisi parasta.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien alueella on 30 paikallisyhdistystä, joista Vuoden paikallisyhdistys –finalisteja on kolme. Yksi näistä on Kauhajoen Yrittäjät, joka on mukana Vuoden vaikuttaja 2018 -kategorian finaalissa.

Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Kauhajoen Yrittäjät on saanut vaikuttamisellaan aikaan useita positiivisia muutoksia, sillä esimerkiksi yritysten osaamiskartoitukset auttavat niitä ennakoimaan työvoiman kohtaanto-ongelmaa. Kauhajoella on osallistuttu valtakunnalliseen koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen. Yhdistys on myötävaikuttanut myös kauppiastiimin syntymiseen. Perusteluiden mukaan yritysvaikutusten arviointi on otettu Kauhajoella pysyväksi toimintatavaksi ja kunnan hankintapolitiikka on muuttunut yritysystävällisemmäksi siten, että hankinnat jaetaan yhä pienempiin osiin.

Lue aiheesta lisää 16.1.2019 ilmestyneestä Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus