Etusivu » Uutiset
Uutiset / 01.02.2019 21:16

Kauhajoen Yrittäjät palkittiin Vuoden vaikuttajana

Kauhajoen Yrittäjien hallitukseen kuuluvat tänä vuonna Sanna Linna, Toni Mäki-Turja, Pirjo Peltonen, Tuomas Koivuniemi, Timo Myllymäki, Mika Ollonqvist ja Jaana Rinta-Valkama sekä Juha-Matti Rantaviita (ei kuvassa).

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoen Yrittäjät ry. on tänään illalla palkittu valtakunnallisen Suomen Yrittäjät ry:n Vaikuttajafoorumissa Vuoden vaikuttaja 2018 -palkinnolla.

Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Kauhajoen Yrittäjät on saanut vaikuttamisellaan aikaan useita positiivisia muutoksia, sillä esimerkiksi yritysten osaamiskartoitukset auttavat niitä ennakoimaan työvoiman kohtaanto-ongelmaa. Kauhajoella on osallistuttu valtakunnalliseen koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen. Yhdistys on ollut myös aktiivinen yhteistyön tekijä kaupungin suuntaan, mikä on tuottanut hedelmää.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jaana

Rinta-Valkama

toteaa palkinnon tuntuvan hyvältä.

– Vaikuttamistyö on hiljaista työtä, jota tehdään usein taustalla. Kauhajoella on ollut jo pitkään hyvää yhteistyötä yrittäjäyhdistyksen ja kaupungin välillä, ja työ on kantanut hedelmää. Hyvää tukea olemme vaikuttamistyöhön saaneet Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiltä ja hienoa, että työmme on huomattu Helsingissäkin.

Rinta-Valkaman

mukaan palkinto antaa lisäpontta jatkaa yhteistyötä

kauhajokisen

yrittäjyyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

– Yrittäjille tämä on positiivinen viesti siitä, että kannattaa olla Kauhajoen Yrittäjien jäsen, hän päättää.

Lue aiheesta enemmän 6.2.2019 Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus