Etusivu » Uutiset
Uutiset / 01.02.2019 21:16

Kauhajoen Yrittäjät palkittiin Vuoden vaikuttajana

Kauhajoen Yrittäjien hallitukseen kuuluvat tänä vuonna Sanna Linna, Toni Mäki-Turja, Pirjo Peltonen, Tuomas Koivuniemi, Timo Myllymäki, Mika Ollonqvist ja Jaana Rinta-Valkama sekä Juha-Matti Rantaviita (ei kuvassa).

Tuomas Koivuniemi, teksti

Kauhajoen Yrittäjät ry. on tänään illalla palkittu valtakunnallisen Suomen Yrittäjät ry:n Vaikuttajafoorumissa Vuoden vaikuttaja 2018 -palkinnolla.

Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Kauhajoen Yrittäjät on saanut vaikuttamisellaan aikaan useita positiivisia muutoksia, sillä esimerkiksi yritysten osaamiskartoitukset auttavat niitä ennakoimaan työvoiman kohtaanto-ongelmaa. Kauhajoella on osallistuttu valtakunnalliseen koulutuspoliittiseen vaikuttamiseen. Yhdistys on ollut myös aktiivinen yhteistyön tekijä kaupungin suuntaan, mikä on tuottanut hedelmää.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jaana

Rinta-Valkama

toteaa palkinnon tuntuvan hyvältä.

– Vaikuttamistyö on hiljaista työtä, jota tehdään usein taustalla. Kauhajoella on ollut jo pitkään hyvää yhteistyötä yrittäjäyhdistyksen ja kaupungin välillä, ja työ on kantanut hedelmää. Hyvää tukea olemme vaikuttamistyöhön saaneet Etelä-Pohjanmaan Yrittäjiltä ja hienoa, että työmme on huomattu Helsingissäkin.

Rinta-Valkaman

mukaan palkinto antaa lisäpontta jatkaa yhteistyötä

kauhajokisen

yrittäjyyden ja hyvinvoinnin hyväksi.

– Yrittäjille tämä on positiivinen viesti siitä, että kannattaa olla Kauhajoen Yrittäjien jäsen, hän päättää.

Lue aiheesta enemmän 6.2.2019 Kauhajoki-lehdestä!

Pääkirjoitus / 30.01.2019 18:43

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira määräsi Esperi Care Oy:n omistaman ja Kristiinankaupungissa sijaitsevan hoivakoti Ulrikan toiminnan keskeytettäväksi viime viikon torstaina. Valviran mukaan puutteita oli muun muassa henkilöstön riittävyydessä, perushoidossa ja -hoivassa sekä lääkehoidossa. Myös muista yrityksen yksiköistä on tullut esiin ongelmia.

Lue lisää »
Blogi / 20.02.2019 11:22

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset. Tähän saakka näissä tapauksissa ainoat arvot tai arvovalinnat ovat koskeneet taloutta, kustannustehokkuutta ja halpaa hintaa.

Lue lisää »