Etusivu » Uutiset
Uutiset / 05.02.2019 13:39

Lipeärekka ojaan Tokerotiellä

Tokerotie on tiistaina poikki pitkälle iltaan, kun ojaan suistunutta rekkaa nostetaan.

Päivi Lahti-Kuusisto, teksti ja kuva

Tokerotiellä sattui aamupäivällä vaarallisten aineiden onnettomuus, kun lipeää kuljettanut rekka suistui kyljelleen ojaan runsaan parin kilometrin päässä Lamminmaan lentokentästä Jalasjärvelle päin. Kuljettaja selvisi vähäisin vammoin.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että lipeää ei ole päässyt vuotamaan maahan. Aine siirretään tänään iltapäivällä toiseen autoon ja sen jälkeen ojaan mennyt rekka nostetaan takaisin tielle. Tokerotie on poikki liikenteeltä myöhään iltaan asti.

Pääkirjoitus / 12.04.2019 09:07

Suupohjassa annettiin eduskuntavaalien ennakkoääniä enemmän kuin muualla Suomessa ja Vaasan vaalipiirissä. Koko maassa ennakkoäänestysprosentti oli 36,1 prosenttia ja vaalipiirin alueella 35,5 prosenttia. Suupohjan kunnissa Isojokea lukuun ottamatta ylitettiin nuo keskiarvolukemat. Toivottavasti vaalien varsinaisena vaalipäivänä, tulevana sunnuntaina, äänestysinto on näillä seuduilla edelleen yhtä innokasta. Eduskunta säätää lait ja päättää valtion budjetista, joten ei ole aivan yhdentekevää, ketkä siellä puolestamme päätöksiä tekevät.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »