Etusivu » Uutiset
Uutiset / 05.02.2019 13:39

Lipeärekka ojaan Tokerotiellä

Tokerotie on tiistaina poikki pitkälle iltaan, kun ojaan suistunutta rekkaa nostetaan.

Päivi Lahti-Kuusisto, teksti ja kuva

Tokerotiellä sattui aamupäivällä vaarallisten aineiden onnettomuus, kun lipeää kuljettanut rekka suistui kyljelleen ojaan runsaan parin kilometrin päässä Lamminmaan lentokentästä Jalasjärvelle päin. Kuljettaja selvisi vähäisin vammoin.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että lipeää ei ole päässyt vuotamaan maahan. Aine siirretään tänään iltapäivällä toiseen autoon ja sen jälkeen ojaan mennyt rekka nostetaan takaisin tielle. Tokerotie on poikki liikenteeltä myöhään iltaan asti.

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus