Etusivu » Uutiset
Uutiset / 10.03.2019 17:05

Kännissä katumaasturia kuljettanut kärähti kotoaan

Kauhajoki-lehti

Pohjanmaan hätäkeskus välitti poliisille tehtävän holtittomasti ajavasta katumaasturista Kauhajoella 10.3. aamun aikana. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton kotiosoitteestaan ja päätti mennä tarkastamaan kuljettajan ajokunnon. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,7 promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pääkirjoitus / 06.03.2019 14:52

Suomessa järjestetään huhtikuussa eduskuntavaalit ja toukokuussa eurovaalit. Vaalityö on alkanut. Kauhajoella ja naapurikunnissa ehdokkaat ovat olleet tapaamassa äänestävää kansanosaa kauppojen edustoilla ja kylätuvilla sekä agitoimassa omia teemojaan yksityiskodeissa pidetyissä tupailloissa tai kertomassa näkemyksistään vaalipaneeleissa.

Lue lisää »
Blogi / 20.02.2019 11:22

Nykyajan elämänmenoa seuratessa tuntuu usein siltä, että arvojen, periaatteiden ja uskollisuuden arvostus on yhteiskunnassa heikentynyt. Arvoista puhutaan esimerkiksi politiikassa paljon, mutta ne otetaan esille vasta sitten, kun joku kriisi tai ongelmatilanne tulee eteen. Hyvä esimerkki tästä on vanhusten hoitoa ja hoivaa koskeneet Esperi Care- ja Attendo-tapaukset. Tähän saakka näissä tapauksissa ainoat arvot tai arvovalinnat ovat koskeneet taloutta, kustannustehokkuutta ja halpaa hintaa.

Lue lisää »