Etusivu » Uutiset
Uutiset / 23.05.2019 09:04

Maatilan päärakennus tuhoutui palossa

Henkilövahingoilta on säästytty Kauhajoen rajussa tulipalossa. Kuva: Erja Pekkala

Tuli tuhosi Aronkylässä Kauhajoella maatilan päärakennuksen torstaiaamuna. Palolaitos sai hälytyksen hieman kuuden jälkeen.

Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, sillä talonväki oli tulen syttyessä navetassa askareilla.

Päivystävä päällikkö Petri Järvensivu kertoi paloa olevan sammuttamassa Kauhajoen kaikkien yksiköiden lisäksi palokalustoa myös Karijoelta ja Kurikasta.

Lisää tapahtumasta Perjantain 24.5.2019 Kauhajoki-lehdessä

Erja Pekkala

Pääkirjoitus / 29.05.2019 15:37

Kauhajoen liikuntahalli oli käytännössä ääriään myöten täynnä viime sunnuntaina, kun Karhubasket kohtasi Korisliigan viidennessä finaaliottelussa Kouvolan Kouvot. Oranssiin käytännössä sonnustautunut sali raikui korishuumaa, kun 1 714 henkeä seurasi Jussi Laakson valmentaman ja kapteeni Bojan Sarcevicin johtaman kotijoukkueen iloista matkaa kohti otteluvoittoa ja Suomen mestaruutta. Pantteri-patsas - jo viime vuoden keväällä kauhajokisille tutuksi tullut mestaruuden merkki - sai jälleen jäädä pohjalaisille lakeuksille.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus