Etusivu » Uutiset
Uutiset / 29.05.2019 15:37

Karhubasket uusi mestaruuden

Kauhajoen liikuntahallissa oli yli 1700 katsojaa, kun kauhajokelaisen Karhubasket voitti korismestaruuden viidennessä finaalipelissä.

Jari-Pekka Laitio-Ramone, teksti ja kuva

Miesten Korisliiga-kausi sai jännittävän päätöksen, kun Karhubasketin (KB) ja Kouvolan Kouvojen välinen viides finaali ratkesi Kauhajoen liikuntahallissa yli 1700 katsojan edessä vasta viimeisillä minuuteilla. KB voitti matsin 90-84 ja loppuottelusarjan 4-1. Mestaruuden uusineet kauhajokelaiset veivät 12 pudotuspeliottelusta nimiinsä 11. Kouvot voitti 15 pudotuspelistään kahdeksan.

– Kouvot pelasi seitsemän ottelua Salon Vilpasta vastaan välierissä ja se vaikutti tähän (finaaleihin) varmasti. Minun mielestäni pelasimme pudotuspeleissä parasta koripalloamme ja ansaitsimme mestaruuden, kiteytti ajatuksiaan kapteeni Bojan Sarcevic.

Finaalien päätyttyä sanottiin 21 kultamitalistin nimeä. He olivat pelaajat Sarcevic, Joona Hakamaa, Eero Innamaa, Cameron Jones, Okko Järvi, Mikael Laihonen, Greg Mangano, Chris McKnight, Jussi Myllyniemi, Antti Niskanen, Rene Rougeau ja Marvin Singleton Jr., päävalmentaja Jussi Laakso, apuvalmentaja Janne Koskimies, fysioterapeutti Leeni Kauppinen, fysio Teemu Niiranen, huoltaja Severi Somppi, lääkäri Kirsi Tuominen, manageri Mikko Katajisto sekä Karhu Basket ry:n puheenjohtaja Vesa Ojala ja varapuheenjohtaja Mika Perälä.

– Henkisesti on tyhjä olo. Joillakin hetkillä älyää enemmän ja joillakin vähemmän, mitä on tullut saavutettua. Minulla ei ole kausi jatkunut ikinä näin pitkään. Kauteni 2017-18 päättyi maaliskuun lopussa. Tämä oli fyysisesti ja henkisesti pitkä kausi, joka onneksi kruunautui parhaalla mahdollisella tavalla, fiilisteli laituri Okko Järvi tiistaina aamupäivällä.

Seura järjestää tänään keskiviikkona iltakuudelta kultamitalitilaisuuden Ojalan Pakarin takapihalla.

Lue lisää mestaruustunnelmia 29.5. Kauhajoki-lehdestä ja tämän päivän juhlien tunnelmista 4.6. ilmestyvässä lehdessä!

Pääkirjoitus / 03.07.2019 11:34

Kauhajoelta on valtion hallinnon palvelut hävinneet tällä vuosikymmenellä askel kerrallaan. Ensin lähti verotoimisto ja sitten käräjäoikeuden istuntopaikka täällä lakkautettiin. Poliisi ja poliisiasema kaupungissa edelleen on, mutta siellä ei kohta enää ole omia rikostutkijoita, vaan tuo osa poliisityöstä hoidetaan jatkossa Seinäjoelta käsin.

Lue lisää »
Blogi / 17.04.2019 13:16

Jollain ihmisillä on kyky luoda ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Yksi tällainen henkilö oli kehitysvammaisten valtakunnallisen Me Itse -yhdistyksen perustajajäseniin kuulunut ja sen puheenjohtajanakin toiminut Tommi Kivimäki Ilmajoelta. Tommi menehtyi viime lauantaina 43-vuotiaana.

Lue lisää »

Pääkirjoitus